Luxexcel و WaveOptics از عینک واقعیت افزوده خود رونمایی کردند
این عینکهای طبی واقعیت مجازی بهار سال بعد منتشر میشود
Luxexcel که یک شرکت فناوری خلاق متخصص در چاپ سهبعدی است، اخیراً از همکاری خود با توسعه دهندگان waveguides شرکت WaveOptics خبر داده است. این دو شرکت قرار است عینک هوشمند واقعیت افزودهای تولید کنند که هم راحت و هم از لحاظ زیبایی خوب واقع شود.
با ادغام کردن کارهای شرکت Luxexcel و WaveOptics، هر دو شرکت قول یک هدست واقعیت افزوده دادهاند که از لحاظ ظاهری از عینکهای Nreal یا Magic Leap سادهتر است. این دستگاه میتواند عینکی باشد که زمان خریدکردن، گشتن با دوستان و ورزشکردن بر روی چشم بماند.
مدیر ارشد استراتژی Luxexcel، گیدو گروت، در مصاحبهای با 3Dprintingindustry گفت:
حدود ۷۰ درصد از جمعیت بالغ جهان برای داشتن بهترین بینایی، به اصلاح دید نیاز دارند. فراهمکردن نیاز طبی و فناوری پیشگامی که WaveOptics در اختیار دارد در یک دستگاه برای مصرفکننده، میتواند زیرساخت پذیرش عینک هوشمند بهصورت گسترده در بازار باشد.
با استفاده از عدسیهای شدیداً نازک ۱.۱۱۵ میلیمتری Katana waveguides شرکت WaveOptics، Luxexcel میتواند عینک هوشمند واقعیت افزودهای بسازد که ۵۰ درصد از هدستهای فعلی سبکتر است و در همین حین با میدان دیدی وسیع یک تجربه با کیفیت واقعیت افزوده را عرضه کند. امتیاز دیگر این عینک هوشمند، ضدآب و ضدغبار بودن آن است که برعکس HoloLens 2 آن را در زمان باران هم قابل استفاده میکند.
پروسه ساخت عدسی طبی واقعیت افزوده با فناوری VisionClear شرکت Luxexcel شروع میشود. بهعنوان یکی از مراحل پایانی عدسیهایی که بهتازگی چاپ شدهاند توسط نور UV ثابت میشوند. از آن جا به بعد، طراحان یک «لایه هوشمند» میسازند که میتواند فناوریهایی مانند waveguides شرکت WaveOptics، فیلمهای هولوگرافیک و حتی صفحه LCD را در خود جا دهد.
محصول نهایی یک عینک طبی بهظاهر ساده است که میتواند در استفاده روزانه قابلیتهای واقعیت افزوده را برای کاربر خود به ارمغان بیاورد. و به دلیل اینکه لایه هوشمند در بین دولایه عدسی طبی قرار دارد نیازی برای نگرانی در مورد صدمه دیدن فناوری داخل آن نیست.
فراهمکردن تعداد محصولی که مصرفکنندهها به آن نیاز دارند برای Luxexcel مشکل بزرگی نیست زیراکه فناوری چاپ سهبعدی این شرکت قابلیت تولید در حجم بالا را دارد. مدیر ارشد فناوری WaveOptics، فیل گرینهالغ، هیجان خود را نسبت به این پروژه نشان داده است، و در مورد اینکه همکاری با Luxexcel چگونه میتواند دو مورد از مشکلات تولید این عدسی را حل کند، توضیح داده است. این دو مورد شامل تعیین نمره طبی عدسی و فراهمکردن فناوری waveguide در یک محصول سطح مصرفکننده، میشود.
مشخصاً که این عینک مختص کسانی که به عینک طبی نیاز دارند نیست. این دو شرکت میتوانند بهراحتی این لایه هوشمند را بر روی یک عینک آفتابی، عینک ایمنی، شیشه جلو ماشین یا حتی پنجرههای خانه پیاده کنند.
این دو شرکت قصد دارند نمونه اولیه عینک هوشمند خود در کنفرانس SPIE AR,VR,MR (۸ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۰) به نمایش بگذارند. میتوان انتظار داشت که اولین عینکهای هوشمند این دو شرکت در بهار سال آینده منتشر شود.